Szülinapi versek

A versek szabadon felhasználható forrásból származnak, vagy utánközlésük a szerző engedélyével történt.

Egyedi születésnapi vers írása

2019.09.05. 07:51 | I99l | Szólj hozzá!

Sok szép születésnapi vers található az Interneten, azonban a könnyen megtalálható műveket sokan küldözgetik ismerőseiknek, és az igazán hatásos versek ennél mindig többek, személyesebbek, a címzettre szabottak. Éppen emiatt érdemes lehet megpróbálkozni saját szülinapi vers írásával.

Még ha nem is írtál korábban verset, manapság már rengeteg segítséget találhatsz online, ezért sokkal könnyebb belekezdeni egy vers megírásába.

Rövid összefoglalót találsz a versírás alapjairól ezen az oldalon. Ha elolvastad, a Rímszótár sokat segíthet a rímek megtalálásában. Végül a Poet versíró felületén figyelni tudsz a szótagszámra, és más apró kis segítségeket is kapsz a jó vers megírásához (jelenleg sajnos ez utóbbi mobiltelefonról nem működik még).

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapiversek.blog.hu/api/trackback/id/tr2715040678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása